Den passion för spel har länge gjorts för

Gå ner

 Den passion för spel har länge gjorts för Empty Den passion för spel har länge gjorts för

Inlägg  sherlok11 i sön jan 22, 2012 4:17 pm

Den passion för spel har länge gjorts för att tillskriva mänskliga laster. Men det visar sig, och från dem kan vara bra, och inte bara när det är möjligt att vinna på kort anständig summa pengar.

Nyligen fanns det en del intressanta uppgifter om att besöka kasinot kan positivt påverka människors hälsa. Psykologiska studier visar att spelandet orsakat en mini-stress hämmar inte, och tonen i kroppens immunförsvar, som har en övergripande positiv inverkan på hans fysiska tillstånd. Och experter från British School of Health Studies vid Harvard University, hävdar att spel även kan förlänga livet. Enligt dem kan spela kort eller roulette vara ganska effektivt påverka den förväntade livslängden för äldre människor.
http://www.titan-poker.se/mac/

Det team av forskare i över 13 år att titta på 2800. Och de kom till en definitiv slutsats att äldre personer som regelbundet spelar, känner mycket bättre än sina jämnåriga. Enligt dessa forskare, kortspel också, "härda" hjärtat av sjukdomar och eventuella attacker, liksom regelbunden lite motion. Lite spänning under spelandet stimulerar hjärtmuskeln, det finns en brist på adrenalin.

Därför har forskarna baserat på resultat uppgav att han skulle uppmana läkare att Förenade kungariket "ordinera" avdelningarna, som lider brist på rörelse, liknande det aktiva läget, med några äventyr och spänning.


sherlok11
Ny medlem
Ny medlem

Antal inlägg : 4
Registration date : 12-01-15

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet